Zoeken naar te reageren

Uw zoekactie voor te reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wie wel deze ik de jouwe ???
hoi hoi welke kerel die discreet is zoekt er ook een pijp maatje om elkaar lekker genot te geven ik zoek tot een jaar of 45 ik zelf ben 32 van Hoogstraten dus iemand uit die omgeving discreet zou de Max zijn bij interesse mag je reageren met een foto van je lul hetero of bi kerel zuig ik ook wel eens super super graag af d ik discreet ben benieuwd  

Wie wel deze ik de jouwe ???
Pet rus 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
onderdanige met interesse in mals wijfjesvlees
Zoektocht geeft niet verhoopte resultaat. Zie mijn zoekertjes van 4 en 12 d. geleden , ook van "Pet rus". ik (70) zoek dus eenvoudige 70-er, volgzaam, hetero, met (ook perv.) interesse voor andere sexe. Single of in relatie, maakt niet uit. W-Gent.Wie gaat nu eens als eerlijke mens op een eerlijke manier reageren en van zijn woord zijn.  
Lars 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Bischierig
Welke hetero-kerel is bischierig en wil zijn gevoelens verder ontdekken met deze bi-kerel, in alle discretie en met wederzijds respect bij mij thuis? Jij mannelijk type tot 50 jaar. Ik bi, single, 41, 1.79, 77, 17. Interesse? Graag reageren met leeftijd, stats, looks en wensen...  
Rukslet 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen.  

Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Pijper 50 jaar Antwerpen - Herentals
Pijper on the road voor snelle blowjob
Ik ben een sportieve man in hetero relatie met een bischierig kantje. Ik vertrek straks (tussen 15 en 16u) vanuit Gent via Breda naar Utrecht en ik zoek onderweg een mooie grote lul waar ik eens mag mee spelen en die ik mag pijpen. Jij blijft passief en ik pijp jou (verwacht zeker niks meer). Ik rij wel geen kilometers om van mijn route, dus ik zoek het in de buurt van de snelweg (een cardate kan ook). Graag reageren met je stats, waar en wanneer ik jou kan treffen (hou rekening met het tijdsschema van mijn traject) en eventueel een foto van jouw speelkameraad (deze krijgen voorrang).  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Pijper 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Pijper
Hallo, ik ben een bigast met een liefde voor het geven van oraal plezier. Ik ben op zoek naar iemand die mij wil als zijn of hun persoonlijke pijper. Ik ben zelf 32/180/79/15. Ik zoek een man of mannen die kunnen ontvangen, liefst regelmatig. Ik ben zelf eerder onderdanig dus dominantere mannen mogen zeker ook reageren. Leeftijd enzo speelt allemaal geen rol wel discretie. Ik sta voor veel open… je mag opleiden om het te doen zoals jij het het liefst krijgt. Ik kan naar je komen zoals je wilt, bloot, gekleed, verkleed, lingerie,…  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klis is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pik zuigen en slikken
Ik ga vandaag vanaf 9:30u naar kortrijk de Sinkenfeesten ,rommelmarkt, bij wie kan ik eens gaan of ergens afspreken om je te zuigen tot je mijn mondje vult met je lekker zaad. Graag reageren met stats en foto van je pik.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10